Granja


Criem porcs seleccionats genèticament i alimentats amb cereals per garantir una carn de qualitat superior, saborosa i ben infiltrada de greix

A Boada Porcel, ens enorgulleix la qualitat de la nostra carn, i aquesta comença amb la cura que posem en la selecció dels nostres porcs. Hem seleccionat genèticament la raça dels nostres porcs per assegurar una excel·lent infiltració de greix a la carn. Aquesta infiltració és clau per obtenir una carn saborosa i de gran qualitat.


Però la genètica no és l'únic factor important. També ens assegurem que els nostres porcs rebin una alimentació noble i equilibrada, basada principalment en cereals. Aquesta dieta curosament seleccionada contribueix a la salut dels animals i, al mateix temps, garanteix un producte final excepcional per als nostres clients.

Les nostres granges estan dissenyades per proporcionar un entorn òptim per als nostres porcs, amb espai suficient perquè es moguin lliurement i amb les millors condicions de benestar animal. Creiem fermament que un animal ben cuidat produeix una carn de millor qualitat, i per això ens esforcem a mantenir els estàndards més alts en cada aspecte de la seva cura.

Des de la selecció genètica fins a l'alimentació i les condicions de vida, cada pas del nostre procés està pensat per oferir la millor carn possible. Aquesta dedicació és el que ens permet garantir que cada peça de carn que arriba a les vostres taules sigui del més alt nivell de qualitat i sabor.