Obrador


Criem porcs seleccionats genèticament i alimentats amb cereals per garantir una carn de qualitat superior, saborosa i ben infiltrada de greix

A l'obrador de Boada Porcel, combinem la tradició artesanal amb la tecnologia moderna per elaborar embotits de la màxima qualitat. Des de la selecció de la carn fins a l'embalatge final, cada pas del procés es realitza amb una atenció minuciosa als detalls. Els nostres mestres xarcuters utilitzen receptes tradicionals transmeses de generació en generació, assegurant que cada producte tingui el sabor autèntic que ens caracteritza.


L'obrador està equipat amb instal·lacions d'avantguarda que ens permeten mantenir els més alts estàndards d'higiene i seguretat alimentària. Aquí produïm una àmplia gamma d'embotits, com botifarres, llonganisses i fuets, tots fets amb ingredients naturals i sense additius artificials.

El nostre compromís amb la qualitat és evident en cada peça d'embotit que produïm. Utilitzem carn de porc de les nostres pròpies granges, assegurant-nos que només la millor carn arriba al nostre obrador. Aquest control integral de tot el procés, des de la granja fins a la taula, ens permet oferir productes d'una qualitat excepcional.

A Boada Porcel, l'obrador no és només un lloc de treball; és on la passió per la carn i els embotits es converteix en una experiència culinària única per als nostres clients.